δισκογραφία

Η δισκογραφία του Dios Kon Noxotrox βασίζεται σε διαφορετικά στάδια της ζωής του συγγραφέα. Κάθε τραγούδι είναι μια στιγμή. Κάθε στιγμή μια αντανάκλαση και κάθε αντανάκλαση μια βαθιά κραυγή που προέρχεται από την καρδιά.
Η παρθένος θα μείνει έγκυος και θα γεννήσει γιο,και θα του δώσουν το όνομα Εμμανουήλ,
που σημαίνει, ο Θεός είναι μαζί μας (Dios Kon Noxotrox). ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 1:23

Mobirise
Πού να πάω;
2022

έρχεται σύντομα

No es un grupo, es una realidad
2021

Κάτι διαφορετικό, εύγλωττο, τρελό, τολμηρό, επιθετικό και δεν ξέρω πια να συνεχίσω να περιγράφω αυτήν τη βιαιότητα. Αν ήταν παρελθόν νήμα δεν ξέρω. αλλά αυτό το άλμπουμ αξίζει να έχει στη μουσική σας συλλογή.

WARNING: μήνυμα επιβλαβές για τα αδύναμα μυαλά.

Μια κουρασμένη, απλή και απλή κιθάρα. Dios Kon Noxotrox δεν είναι μια ομάδα, είναι μια πραγματικότητα στην καρδιά, στο μυαλό, στις δυνάμεις και στο σύνολο μας. Δεν εξαρτάται από κανέναν άλλο από αυτόν που παρείχε τόσο το θέλον όσο και το κάνοντας. Δεν είναι η μουσική, ούτε είναι η πρόθεση. Το μήνυμα είναι αυτό που μετράει όταν πρόκειται για Christian punk. 

1- NO ESTOY LISTO 2- EL CORRIDO 3- TÚ ESCRIBES LA HISTORIA 4- DIABLO MUNDO 5- DATE POR MUERTO 6- EL DILEMA DE LA MUERTE 7- LA CANCIÓN MÁS TRISTE 8- NUBES DE ALCOHOL 9- LA VERGÜENZA IDEAL 10- NO ES UN GRUPO ES UNA REALIDAD 11- POR AQUELLOS Y POR ELLOS 12- NO HAY NADA EN INTERNET 13- SERMÓN DE PROTESTA 14- ENTRANDO AL BAR 

Epitafio
2021

Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από ό, τι λέει ο τίτλος "Επιτάφιος". Πάνω από τον τάφο βρίσκεται η τελευταία πρόταση με την οποία τιμάται ένας νεκρός. Ένα άλμπουμ εμπνευσμένο από τον στίχο του 1 Κορινθίου 15:54. Αλλά όπως πάντα ένα μήνυμα που σας έρχεται αντιμέτωπο με την πραγματικότητα που μας αφορά όλους, αλλά που όλοι αγνοούμε: θάνατος και μετά τον θάνατο, αιωνιότητα.

απλό, όπως ο δίσκος. Μια ταφόπλακα που συμβολίζει το τέλος των πάντων, τη νίκη που έχει επιτύχει αυτό που έχει αγωνιστεί στη ζωή. 

1- EPITAFIO 

No lo entenderías
2020

Πρόκειται για μια ομάδα πολύ σπάνιων τραγουδιών που δεν είναι στο ύφος του Dios Kon Noxotrox αλλά που αποτελούν ή ήταν μέρος των έργων του COMUNIDAD 3.16. Τα πρώτα τρία τραγούδια δημιουργήθηκαν για το ραδιοφωνικό σόου του Studio 3.16 ως μουσική υπόκρουση. Τα τραγούδια 4, 5, 6 και 7 ήταν αυτοσχεδιασμός, παίζοντας με κομμάτια που δεν είναι δικά μου που είχα στον υπολογιστή και βγήκαν. Τα τελευταία τραγούδια του Dios Kon Noxotrox, αλλά δεν παρέμειναν όπως αναμενόταν και αποκλείστηκαν. Ένας δίσκος συλλεκτών με τραγούδια που δεν έχουν κυκλοφορήσει που σίγουρα δεν θα ακούσετε ποτέ μέσω αυτού του έργου, αλλά μοιράζονται εδώ για όλους τους φίλους που είναι και θέλουν να γίνουν μέλη του COMUNIDAD 3.16.

Το εξώφυλλο εξηγεί ότι στη ζωή υπάρχουν πράγματα που ανεξάρτητα από το πόσες φορές προσπαθείτε να εξηγήσετε ή να κάνετε τον εαυτό σας κατανοητό, υπάρχουν πάντα εκείνοι που σας κρίνουν, σας επικρίνουν και ακόμη και θέλουν να σας βλάψουν. Με τον ίδιο τρόπο, ο Θεός μας μιλάει και προσπαθεί να μας οδηγήσει στη θέλησή του, αλλά για τους λόγους του άλλου, θυμώνουμε, κρίνουμε και αναζητούμε δικαιολογίες για να μην κάνουμε αυτό που μας λέει ο Θεός να κάνουμε.
είναι μια συλλογή από αδημοσίευτα έργα και άλλα έργα που δεν πήγαν καλά. 

1- ACCIÓN 2- EN EL CAMINO 3- HASTA EL FIN 4- INERTE MUNDO VAGO 5- NO PIERDAS TU TIEMPO CON ALGUIEN COMO YO 6- POR DONDE VUELAN LAS AVES 7- TODO CAMBIA 8- DIOS KON NOXOTROX 9- MUCHAS VECES NO ENTENDÍ 10- SIEMPRE ESTUVISTE CONMIGO 

Ya muerto, ya es tarde
2020


Ένας δίσκος γεμάτος ποιότητα έρχεται στο φως, με πολλή δουλειά και χρόνο αφοσίωσης. είναι μια ζωντανή παρωδία κάποιου που απομακρύνθηκε από τον Χριστό, ο οποίος εγκατέλειψε τους δρόμους του Θεού και τώρα μετανοεί, αλλά είναι πολύ αργά για αυτό, επειδή έχει έρθει η ώρα του και αισθάνεται το κενό και την απελπισία του να είναι μακριά από τον Θεό που μια μέρα υπηρέτησε.
Είναι μια προτροπή, μια λέξη ενθάρρυνσης και μια διόρθωση σε όλους εκείνους.

Ένα πραγματικά εξαιρετικό άλμπουμ, χωρίς να χάσετε το στυλ, όπως πάντα, αλλάζοντας συναισθήματα από τραγούδι σε τραγούδι, επανέκδοση κλασικών τραγουδιών με απίστευτη ποιότητα ήχου σε σύγκριση με ό, τι έχει γίνει. Ασταμάτητοι στίχοι και φυσικά αναπάντεχα, νέα τραγούδια που εκπέμπουν ένα άμεσο μήνυμα στο μυαλό και την καρδιά. Με αυτή τη δύναμη που μπορεί να μας προσφέρει μόνο Dios Kon Noxotrox.
Βλέπετε μια αλλαγή, με κάθε τρόπο. Η κιθάρα και το μπάσο είναι αρμονικά, η φωνή έχει βελτιωθεί, έτσι φαίνεται ότι έχει βρει έναν δρόμο προς τα εμπρός.
Αυτό το άλμπουμ αξίζει να το ακούσετε τώρα, ναι, σε πλήρη ένταση.

Το εξώφυλλο δείχνει μερικά φέρετρα που έχουν ήδη απορριφθεί στη δημοτική απόρριψη, σύμφωνα και με τον τίτλο, ήδη νεκρός, είναι πολύ αργά. Να αποφασίσει, να σκεφτεί, να πολεμήσει, να δεχτεί τον Χριστό ως Σωτήρα, αλλά και να επιστρέψει στους τρόπους του αφού αναχώρησε. Είναι μια πρόσκληση για επιστροφή στον Θεό. Μετά από όλα, μετά το θάνατο, αν δεν πληρώσουν για το κομμάτι της γης σας, θα καταλήξετε στα σκουπίδια. Μια υπαινιγμό ότι ακόμη και όταν είμαστε ζωντανοί, μακριά από τον Θεό καταλήγουμε στα σκουπίδια. Ένας καλός σχεδιασμός εξωφύλλου για ένα καλό μήνυμα.
Αυτό το άλμπουμ επικεντρώνεται πολύ στα χαμένα πρόβατα, σε εκείνους που κάποτε περπατούσαν με τον Χριστό, αλλά για κάποιο λόγο έφυγαν. Dios Kon Noxotrox σας προτρέπει να επιστρέψετε πριν πεθάνετε. Για να επιστρέψουμε στους τρόπους του Θεού πριν είναι πολύ αργά.

1- DIOS KON NOXOTROX 2- TU SUEÑO ES LARGO 3- LOS LIBROS, LA ROPA, EL RELOJ 4- NO TAN DISTINTOS 5- YA MUERTO YA ES TARDE 6- ¡ME VOY! 7- POR FUERA VIVO, POR DENTRO MUERO 8- DAME DE BEBER

Yo sí creo en Dios
2012

Το τελευταίο άλμπουμ από το τέλος του κόσμου. Μια κραυγή οργής ενάντια στο ψέμα και την κοινωνική υποκρισία εκείνων που αυτοαποκαλούνται χριστιανοί αλλά ζουν μια ζωή μακριά από αυτό που κηρύττουν. ένα σύμπαν αντίθετο με τον λεγόμενο Χριστιανικό αναρχισμό. Αυτή η έκδοση είναι ο καρπός της απόρριψης και της αντίφασης εκείνων που κάνουν κατάχρηση της αγάπης του Θεού και χρησιμοποιούν τη χριστιανική ελευθερία για να κάνουν το ευαγγέλιο αυτό που θέλουν χωρίς να δουν την πνευματική πραγματικότητα που τους περιβάλλει.

1- YO SÍ CREO EN DIOS 2- NO TAN DISTINTOS

Todo lo que respira
2012

Μετά από μια περίοδο αδράνειας, βγαίνει μια νέα παραγωγή, τώρα καθαρή πανκ ροκ, αλλά χωρίς μαρτυρία και χωρίς εμπειρίες. Δεν υπάρχουν ιστορίες και καμία κριτική για την αμαρτία και την απόρριψη του Θεού. Αυτή τη φορά είναι ένα άλμπουμ πολλών γνωστών και όχι τόσο γνωστών επαίνων, στο οποίο σηκώνω τα χέρια μου ξεχωρίζει. Πάντα στο ύφος του Θεού Kon Noxotrox, χωρίς να αφήσετε το πλαίσιο και με πολύ καλύτερη ποιότητα από ό, τι πριν από μέχρι τώρα.

1- VEN Y LLENA ESTA CASA 2- QUIERO ESTAR EN TU PRESENCIA 3- SOLO EN TU PRESENCIA 4- LEVANTO MIS MANOS

Καλύτερη του Dios Kon Noxotrox
2011

Συγκεντρωμένος δίσκος για τα μέχρι τώρα τα καλύτερα τραγούδια του Dios Kon Noxotrox. Οι καλύτεροι στίχοι, η καλύτερη ποίηση.
Ένα σύνολο τραγουδιών, ώστε να μην γίνεται αναζήτηση από δίσκο σε δίσκο, όλα φιλοξενούνται (αν και δεν υπάρχει τίποτα γραμμένο για γεύση).

Είναι ένα απλό εξώφυλλο πάντα πιστό στο στυλ που επιβάλλει Dios Kon Noxotrox .  

1- CONTANDO MIS PASOS 2- NO TAN DISTINTOS 3- DEBO PEDIR A DIOS 4- LEVANTO MIS MANOS 5- PRXIONERO DEL DESTINO 6- TU SUEÑO ES LARGO 7- DAME DE BEBER 8- LAMENTAXIONES 9- TODO EL TIEMPO 10- DIOS KON NOXOTROX 11- KANXIÓN DE PROTEXTA 12- CONTANDO MIS PASOS 13- NO TAN DISTINTOS 14- ENTRANDO AL BAR 15- DIABLO MUNDO 16- QUIERO ESTAR EN TU PRESENCIA 17- NUBES DE ALCOHOL 18- ¡ME VOY! 19- NO TAN DIXTINTOX 20- LOS LIBROS LA ROPA EL RELOJ 21- KOLOREX MUERTOX

Porque de tal manera
2008 - 2009

Ένα άλμπουμ δύο τραγουδιών, αλλά πιο hardcore punk και λιγότερο punk rock. Δεν υπάρχουν πολλά να πουν, οι στίχοι όπως πάντα μιλούν από μόνοι τους.

Το εξώφυλλο ήταν μια πολύ άμεση ιδέα και λίγο κατανοητή για πολλούς λόγω του μεγάλου ανεστραμμένου σταυρού που υποτίθεται ότι ο χαρακτήρας ζωγραφίζει σε έναν τοίχο. στην αρχή ήταν ένα Α για αναρχία και το άλμπουμ επρόκειτο να κληθεί: ο ανόητος λέει στην καρδιά του ... με βάση τον Ψαλμό 14.1, αλλά άλλαξε σε κάτι πιο αυστηρά ευαγγελιστικό. Εκεί προέκυψε η ιδέα να επισημανθεί το χωρίο στον Ιωάννη 3.16 σχετικά με την αγάπη του Θεού για εμάς και την απόρριψη τω ανθρώπων για τον Χριστό. Είναι ένας σαρκασμός και μια ειρωνεία της ζωής, αλλά είναι τελικά μια πραγματικότητα που ο ίδιος ο συγγραφέας έζησε και έτσι θέλει να το συλλάβει σε αυτό το εξώφυλλο που αφήνει πολλά στη φαντασία του καθενός ιδιαίτερα. 

1- CONTANDO MIS PASOS 2- EN EL FONDO DE LA VIDA 

¿Con qué limpiará el joven su camino?
2008

Οι στίχοι είναι πάντα ρεαλιστικοί, ζωντανοί, γεμάτοι συναισθήματα με μαρτυρίες μετασχηματισμού, αλλά και για την παλιά ζωή χωρίς τον Χριστό.

1- EL BORRACHO 2- NO TAN DISTINTOS 3- NUBES DE ALCOHOL 4- ENTRANDO AL BAR 5- FATÍDICAS NOCHES 6- TU SUEÑO ES LARGO 7- PRONTO REGRESARÁ 8- POR AQUELLOS Y POR ELLOS

Me hablaron de Cristo
2008

Τα τραγούδια 1 και 2 ηχογραφήθηκαν το 2003 με σπασμένο μίκτη και συνδέθηκαν απευθείας στην κάρτα ήχου του υπολογιστή Windows XP. Οι ηλεκτρικοί θόρυβοι και η έλλειψη εμπειρίας παρατηρούνται πολύ σύντομα. Προορισμοί, εκτός συντονισμού και τρελών. Από τώρα και στο εξής, αυτή η διαδικασία ηχογράφησης γίνεται απαραίτητο κακό του Dios Kon Noxotrox.

Τα παρακάτω τραγούδια ηχογραφήθηκαν το 2008 με τον ίδιο υπολογιστή, αλλά τώρα από το Μεξικό. Η έκδοση είναι ακόμη κακή και με λίγο χρόνο να δουλέψει, αν και ο ήχος βελτιώνεται τουλάχιστον καθιστώντας τον κατανοητό από την άποψη του μηνύματος και της μουσικής, επίσης ο δρόμος συνεχίζει να τυλίγεται από άποψη ποιότητας. Τα εκκλησιαστικά όργανα ήταν πάντα μια εξαιρετική υποστήριξη σε κάθε άλμπουμ. 

1- CONTANDO MIS PASOS 2- ¡ME VOY! 3- COLORES MUERTOS 4- DIOS KON NOXOTROX 5- SIEMPRE ESTUVISTE CONMIGO 

Arrepentimiento
2007

Ο ίδιος ήχος και οι ίδιοι θόρυβοι που είναι ήδη σταθερές, αλλά το μήνυμα πάντοτε προχωρά. 

1- DIOS NO TIENE LA CULPA 2- DORMIDOS EN SUS SUEÑOS 3- DEBO PEDIR A DIOS 5- CUÁNTAS VECES BORRACHO 6- CRUZANDO ESTE DESIERTO 7- LOS LIBROS, LA ROPA, EL RELOJ 8- DAME DE BEBER 

¿A dónde vas?
2002

Η πρώτη πρόβα του συγκροτήματος. Η ηχογράφηση διασώθηκε από μερικούς φίλους που εκείνη τη στιγμή το πέρασαν από την κασέτα στον υπολογιστή με ένα μικρόφωνο συνομιλίας μέσω διαδικτύου. η ηχογράφηση επεξεργάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με: cool edit pro 3 λίγα χρόνια αργότερα.

1- DIOS KON NOXOTROX 2- CANCIÓN DE PROTESTA 3- COLORES MUERTOS 4- NO TAN DISTINTOS 5- EL BORRATXO 6- PRISIONERO DEL DESTINO 7- PHIL TOTO LUKA 8- DIABLO MUNDO 9- LAMENTAXIONES 10- TODO EL TIEMPO

© 2025 - COMUNIDAD 3.16 - All Rights Reserved - Dios Kon Noxotrox

Designed with Mobirise website templates